CITO Car Rental i cesta je samo tvoja...

Uštedi do 40%. Cijene za plaćanje unaprijed

O nama

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam kompaniju Cito d.o.o. koja Vam nudi poslovnu uslugu u domenu pružanja rent-a-car usluga, te svih vidova transporta.

CITO d.o.o. Car Rental je osnovan u oktobru 2000. godine u Sarajevu. Pružanjem visoko profesionalne usluge uz postojeći kvalitetan, pouzdan vozni park gradimo svoj imidž. Motiv našeg poslovanja je zadovoljan klijent, faktor koji potstiče Cito Team na usavršavanje svoje usluge prema svakom klijentu.

 

O našim uslugama

CITO Car Rental karakteriše kvalitet voznog parka, cijene i uslovi za najam, te ljubazni uposlenici uvijek spremni da odgovore na zahtjeve klijenata. Uslugu rezervacija vozila nudimo u nekoliko poslovnica širom BiH. Kako smo tu radi Vas uveli smo novu mogućnost u svom poslovanju, mogućnost ostavljanja vozila u gradovima širom Evrope, a unutar BiH je potpuno besplatna. Uz najam vozila je moguć i najam profesionalnih i ljubaznih vozača koji će vaš dolazak do krajnjeg cilja učiniti sigurnim i prijatnim.

 

Naša misija

Temelji našeg poslovanja su iskrenost, integritet i poštenje. Za postizanje i održavanje kvaliteta usluge neprestano ulažemo u razvoj svog tima i prilagođavanje naših usluga vašim potrebama.

Nadamo se da ćete prepoznati potrebe za Cito uslugom i potvrditi mišljenje naših dosadašnjih zadovoljnih klijenata a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše povjerenje.

 

Srdačan pozdrav,
CITO Rent a Car agencija Sarajevo